Verschillende manieren van geld verdienen bekend

Geld verdienen op internet kan op veel verschillende manieren. Dit zal je niets verbazen aangezien het internet op zichzelf al heel divers is. Je kan bijvoorbeeld geld verdienen door enquêtes in te vullen, je eigen diensten aan te bieden op websites als Fiverr en nog veel meer. Als je bijvoorbeeld een goede copywriter bent, kun je geld verdienen met het schrijven van artikelen. Kortom, er is heel veel mogelijk wil je geld verdienen op internet.

Geld Verdienen Op Internet Met Het Invullen Van Enquêtes

Er zijn op internet diverse websites die jou geld geven in ruil voor het invullen van enquêtes. Paid Survey’s At Homeis bijvoorbeeld zo’n website. Je betaalt een eenmalig bedrag om lid te worden en als je eenmaal lid bent kun je geld gaan verdienen met de enquêtes. Deze manier van geld verdienen op internet werkt zolang jij ook werkt. Kortom, je krijgt betaalt naar hoeveel tijd je besteed aan het invullen van enquêtes. Deze manier van geld verdienen op internet is handig voor als je veel vrije tijd hebt.

Geld Verdienen Op Internet Met Copywriting

Heb je de gave om mensen tot in hun ziel te raken met teksten? Dan is copywriting misschien de ideale manier voor jou om geld bij te verdienen. Je kunt uiteraard zoeken naar vacatures op google, maar je kunt ook gebruik maken van Iwriter. Iwriter is een website waar mensen een artikel kunnen laten schrijven tegen betaling. Schrijf je in (gratis) en begin te schrijven voor deze mensen. Een redelijk artikel kost al gauw 12 tot 15 dollar dus hier valt zeker wat mee te verdienen. Zorg wel dat je een PayPal account hebt!

Geld Verdienen Op Internet Met Fiverr

Ah, Fiverr. Door sommigen geliefd en door anderen gehaat! Fiverr is een website waar je voor 5 dollar te gekke services kunt kopen. Jij kan hier ook je eigen services aanbieden, dit wordt op Fiverr ook wel een ‘gig’ genoemd. Let er als koper wel op dat je voor bepaalde dingen beter niet kan betalen. Zeker dingen als SEO kun je maar beter niet kopen. Onthoudt dat je voor 5 dollar niet altijd kwaliteit kunt verwachten. Zoek daarom eerst goed uit of de verkoper betrouwbaar is en wat voor waardering deze heeft.

Wil je echt goed geld verdienen met Fiverr dan moet je eigenlijk iets kunnen aanbieden wat je binnen 10 minuten kan maken voor jouw klanten. Één verkoop is namelijk 4 dollar (1 dollar gaat naar Fiverr zelf). Als jij echter in een uur 6 orders kunt doen, heb je 24 dollar verdient (een euro of 18). Niet slecht dacht ik zo! Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen!

Geld Verdienen Op Internet Met Je Eigen Website

Uiteraard kun je ook geld verdienen met je eigen website. Het belangrijkste wat je hiervoor nodig hebt is verkeer naar jouw website. Je hebt twee verschillende soorten verkeer, organisch en betaald. Organische bezoekers zijn de bezoekers die iets intikken op google en vervolgens op jouw website uit komen. Op deze van online snel geld verdienen leren wij doelgericht hoe je dit kan doen. Je kunt ook google betalen zodat mensen bij bepaalde zoekwoorden jouw website helemaal als eerste zullen zien. Uiteindelijk wil je je op organische zoekresultaten gaan focussen, aangezien het gratis is en een langere levensduur heeft.

Ik zal nu twee manieren uitleggen waarmee je geld kan verdienen met je website.

Google Adsense

Google Adsense is eigenlijk de makkelijkste manier om inkomen te kunnen genereren van jouw website. Wat je in feite doet is een google account aanmaken en je inschrijven voor het Google Adsense programma. Als jouw inschrijving goedgekeurd is kun je eigen advertentie blokken gaan samenstellen. Deze bestaan uit een bepaalde code, en deze code plak jij in je website waar je de advertenties wilt laten zien. Nu krijg jij een klein bedrag van google voor elke bezoeker die op zo’n advertentie klikt!

Je hebt wel veel bezoekers nodig op je website wil je hier serieus geld mee gaan verdienen. Plaats ook nooit meer dan drie advertentie blokken op een pagina binnen je website. Als je er meer dan drie plaatst bestaat de kans dat Google je Adsense account bant. Volg de regels!

Affiliate Marketing

Affiliate marketing is een hele goede manier om geld te verdienen als je het goed aanpakt. Hier kun je serieus veel geld mee verdienen. Je schrijft je in bij een affiliate bureau en vervolgens ga je op zoek naar producten die bij jouw website onderwerp passen. Deze adverteer je vervolgens op je eigen website door middel van een unieke code. Als iemand de advertentie op jouw website ziet en er op klikt, wordt diegene doorgestuurd naar de website van de verkoper.
Door de unieke link ziet het affiliate bureau dat deze persoon via jou op de website van de verkoper is gekomen. Als deze bezoeker vervolgens het product daadwerkelijk koopt ontvang je hier een commissie op.

Je kan op sommige producten wel 75% van de verkoopprijs krijgen! Dus als jij een product van 40 euro promoot en iemand succesvol het product koopt via jouw link, ontvang je maar liefst 30 euro! Dit is vooral het geval bij digitale producten zoals ebooks. De verkoper kan zoveel commissie geven omdat elk verkocht product pure winst is.

Nederlandse affiliate bureaus waar je je in kan schrijven zijn onder andere Daisycon, Zanox of Paypro. Zelf ben ik ook bij Clickbank geregistreerd om internationaal affiliate te kunnen zijn.

 

Dit zijn enkele voorbeelden van hoe je geld kan verdienen op internet. Geld verdienen op internet hoeft niet per sé moeilijk te zijn. Er zijn manieren om snel geld te verdienen en er zijn manieren om na verloop van tijd een passief inkomen op te bouwen (denk aan een eigen website). Het belangrijkste is dat je verschillende dingen probeert en uiteindelijk doet waar jij je prettig bij voelt.

Post navigation

Geef een reactie