Unieke manieren van content maken

Ben je van plan om nieuwe content voor je website te maken, maar ben je inspiratieloos? Dan zal je met deze tips weer snel op de been zijn en je pen over het papier (of je cursor over het scherm) laten gaan. Middels copywriting is het mogelijk om de inhoud van je site uit te breiden op een snelle manier zonder dat je al te gauw tot een writer’s block komt. Door te copywriten herschrijf je teksten van anderen op een dusdanige wijze dat ze interessanter zijn of een toegevoegde waarde hebben. Verder zijn er nog andere dingen die je kan doen die hieronder nader zijn toegelicht. Deze zijn vooral gericht op sociale media of op beeldmateriaal dat je zelf kan produceren.

Leg de volgende conferentie vast

Als je niet op Snapchat zit, is de kans groot dat je een enorme kans mist. Snapchat is groot. Echt groot. En groeiend. Het aantal engagementmerken dat op het platform komt, is opmerkelijk. Komt er een conferentie aan? Zorg ervoor dat je je publiek begint op te bouwen en zo snel mogelijk Snapchat volgt. Gebruik vervolgens Snapchat om je reis te documenteren. De plaatsen waar je heen gaat. De mensen die je ontmoet. De speakers. De locaties. De restaurants. Zelfs de ongelukken en verkeerde afslagen.

Leg “achter de schermen”-momenten vast

Of jouw bedrijf nu in de keuken, in de fabriek of in de directiekamer is, er zijn momenten achter de schermen die fascinerend zijn voor je publiek. Gebruik Snapchat om ons te laten zien ‘Waar het is gemaakt’ of ‘Hoe het is gebeurd’. Met wie je rijdt en waar je mee te maken hebt. Of hoe het er echt achter de schermen uitziet. Beroemdheden en muzikanten doen dit altijd al. Nu kan jij dat ook. Gary Vaynerchuck is een meester in Snapchat en het werpt zijn vruchten af en bespaart veel tijd. Wil je meer lezen over hoe er financieel beter voor kunt komen te staan? Dan lees je de blogs op neherdemos.nl voor alle zakelijke nieuwtjes.

Verander je foto’s en video’s in Instagramverhalen

Heb je een volgeling gemaakt op Instagram, maar niet op Snapchat? Geen zorgen. Documenteer gewoon je koopreizen, conferenties of momenten achter de schermen met foto’s en korte video’s op jouw telefoon. Ga dan naar Instagram en maak een verhaal met dezelfde foto’s en video’s. Je mag alles gebruiken wat je de afgelopen 24 uur hebt ingenomen. Zorg er dus voor dat je je inhoud gaandeweg toevoegt. Zeker als je een paar dagen bezig bent.

Verander je Snapchats in Instagramverhalen

Zoals ik net al zei, kun je korte video’s of foto’s van de afgelopen 24 uur omzetten in Instagramverhalen. Wat meer is, is dat deze bovenaan de Instagram van je volger worden weergegeven, EN je kunt zien wie elk segment bekijkt. Wil je jezelf tijd besparen?

Je slaat twee vliegen in één klap door je video’s en foto’s op te nemen met Snapchat en ze vervolgens te importeren via Instagram Stories. 

Post navigation